První kousek, který můžete vidět, jsem podávala se špenátem, avokádem a balkánským sýrem v olivové ciabattě. Kombinace jsou však v případě těchto placek skoro nekonečné.
I don't even know how long I wanted to try these bean burgers. I'm glad that I finally made them this week because it's really a shame delay something that good like these burgers were. I thought 2 pieces would not be enough but they are really filling. The first piece you can see is served with spinach, avocado and feta cheese in olive ciabatta. Although, I think the combinations are endless.
Na 2 kousky budete potřebovat:
3/4 plechovky červených fazolí (zbavené nálevu)
2 lžíce dýňového pyré (batátového nebo mrkvového)
2 lžíce najemno rozmixovaných ovesných vloček
1 jarní cibulku
1 malý stroužek česneku
3/4 lžičky chilli
1/2 lžičky drceného kmínu
1/2 lžičky pepře
1/2-3/4 lžičky soli
Fazole nasypejte do mixovací nádobky, přidejte pyré a rozmixujte tak, aby směs nebyla úplně hladká, ale byly v ní stále malé kousky. Nakrájejte jarní cibulku, utřete česnek a společně se vším kořením a ovesnými vločkami je zamíchejte do směsi. Vytvořte 2 placky a opečte je na olivovém oleji z každé strany asi 3-4 minuty.
Bean&Pumpknin Burgers
You will need for 2 patties:
3/4 can red kidney beans (without
2 tablespoons pumpkin puree (sweet potato or carrot puree)
2 tablespoons oat flour
1 spring onion
1 small clove of garlic
3/4 teaspoon chilli powder
1/2 teaspoon ground cumin
1/2 teaspoon pepper
1/2-3/4 teaspoon salt
olive oil
Druhý kousek s batáty, špenátem, syrovátkovým sýrem a kouskem avokáda.
The second piece with sweet potatoes, spinach, whey cheese and avocado slices.




No comments:
Post a Comment